Pogosto zastavljena vprašanja

Šifro vloge lahko pridobite preko portala eUprave z vašim digitalnim potrdilom.

Aktivacijska koda vam preko spletne strani IJPP Arriva omogoči vpogled v vaš osebni profil, podaljševanje (npr. mesečnih, polletnih oz. v naslednjem šolskem/študijskem letu tudi letnih) IJPP vozovnic in nakupe produktov IJPP.

Aktivacijska koda kartice obenem tudi onemogoča zlorabo kartice. Na ta način sistem preveri, da ste res vi uporabnik določene kartice.

Aktivacijsko kodo pridobite osebno na stacionarnih blagajnah družb skupine Arriva Slovenija.

CUID je 17 mestna številka kartice.

Vozovnica se v sistem za validacijo vozovnic aktivira v roku do 1 ure po nakupu.

Preprodaja IJPP vozovnic se omogoči 21. v tekočem mesecu za naslednji mesec.

Sistem preverja veljavnost ter vrsto vloge in samodejno ponudi možne IJPP produkte za nakup, glede na podatke iz vloge in šolski status.

Dijaki in študenti, ki so upravičeni do dodatnih subvencij s strani občin, predlagamo da nakup izvedejo na prodajnih mestih IJPP, kjer bodo pri nakupu lahko uveljavili občinsko subvencijo. Spletna stran ijpp.arriva.si trenutno ne podpira nakup z uveljavitvijo dodatnih občinskih subvencij.

Seznam prodajnih mest skupine Arriva, kjer lahko uveljavljate dodatne subvencije s strani občin, najdete na spodnji povezavi:

Prodajna mesta

Na katero koli kartico, ki je v sistemu IJPP, se na osnovi potrjenih vlog lahko doda več subvencioniranih vozovnic. Nakup je v takih primerih možen samo na prodajnih mestih IJPP.

Predlagamo, da:

  • preverite ali ste vnesli pravilen datum veljavnosti kartice,
  • preverite ali ste presegli katerega izmed limitov (dnevni, mesečni, za spletne nakupe...),
  • preverite “SecureCode" oziroma “Verified by Visa" na svoji plačilni kartici,
  • preverite ostale vnesene podatke.

Če boste pri uporabi IJPP Arriva spletne prodaje naleteli na težave, ali če pri nakupu prek IJPP Arriva spletne prodaje potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas na enega izmed naslednjih načinov:


Delovniki: od 7. do 15. ure
T: (04) 2013 247

Za dodatne informacije lahko obiščete tudi naša prodajna mesta v času uradnih ur.

Naša spletna aplikacija uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vašo napravo, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.